Humlehagen på Ensjø - Humlehagen

Humlehagen

Humlehagen er for alle, om du er førstegangskjøper, på vei ut av eneboligen eller en barnefamilie som drømmer om et herlig sted i byen, så er dette stedet å bo. I prosjektet vil rekkehusene ligge midt i et hyggelig gårdsrom, med leilighetene fint omkranset i en hestesko. I kjernen av hesteskoen er det et solrikt og frodig grøntareal til glede for alle beboerne.

Boligene består av 2- til 5-roms leiligheter, der enkelte 5-roms vil kunne tilpasses med egen utleiedel. Dette prosjektet er for alle, om du er på førstegangskjøper, på vei ut av eneboligen eller en barnefamilie som drømmer om rekkehus i byen så er dette stedet å bo. Prosjektet vil få en moderne fasade med blanding av mur og treverk. I prosjektet vil rekkehusene ligge midt i et hyggelig gårdsrom, med leilighetene fint omkranset i en hestesko. Leilighetsbyggene i hesteskoen består av 6 etasjer med inntrukne, store private takterrasser. Det vil i tillegg være felles takterrasser på deler av taket i 7. etasje. De fleste leilighetene ligger vestvendt inn mot tunet som gir gode lys og solforhold.

Humlehagen har mye å by på som lekeområdet, en morsom boltringsplass om du er en av de yngste beboerne. Om du ønsker en solrik dag på taket av Ensjøbyen kan du ta heisen opp til felles takterrasse og nyte særdeles gode solforhold, eller har du grønne fingre kan veksthuset være noe for deg.

Om du er glad i å gå på tur er Humlehagen midt i blinken, her kan du vandre mellom nytt og gammelt og oppleve Ensjø sin utrolige forvandling på få år. Om du velger turen langs Hovinbekken, til Tøyen, Kampen, Vålerenga eller en litt kortere rute bort til Malerhaugen er helt opp til deg. Om turen går til Malerhaugen, og du går i rolige omgivelser mellom gammel trehusbebyggelse, hvite stakkittgjerder og frodige syrinbusker kan du mimre om en svunnen tid. Lensmann Hiorth og hans kone har satt sitt preg over Malerhaugen i egenskap av den gaten og plassen som er oppkalt etter dem. Dette er et sjarmerende sted som vil imponere de fleste. Selv snart 100 år etter Hiorths død, kalles det verneverdige våningshuset på Malerhaugen gård for Lensmannsgården.

Om utvikler

Ferd Eiendom

By- og stedsutvikling står sentralt i Ferd Eiendoms strategi. Som en av landets ledende byutviklere har vi fokus på at våre prosjekter tilfører kvaliteter til nabolaget rundt. Med god arkitektur, bruk av varige og solide materialer samt respekt for omgivelsene skal vi utvikle gode prosjekter som gir noe tilbake til byen. Vi skal skape mer enn enkeltbygg og våre bygg skal gi noe til samfunnet og tilføre gode opplevelser av å være i området.

Prosjektstatus

Planlegging / prosjektering
Registrer interesse
I salg
Fra 11. mai 2021
Byggestart
Planlagt 2. halvår 2021
Innflytting
Antatt 2. halvår 2023

Meld interesse