Humlehagen på Ensjø - Leilighetene

133 leiligheter

Ensjøbyen får et nytt tilskudd med 133 ­leiligheter fra 36 til 116 kvm. Leilighetene består av 2- til 5-roms enheter, hvor enkelte av 5-romsleilighetene vil kunne tilpasses med utleiedel. Det finnes også toppleiligheter med egen takterrasse der man kan nyte en fantastisk utsikt over byen. Her finnes det leiligheter tilpasset alle, enten du er førstegangskjøper, på vei ut av eneboligen eller en barnefamilie som drømmer om mer plass og trygge omgivelser.

Med god variasjon på størrelser, ulike interiørkonsepter og flotte uteområder blir dette et særdeles attraktivt boligprosjekt.

Humlehagen består av 2 større vinkelbygg med til sammen 133 leiligheter. Leilighetene ligger i en hestesko og i kjernen er det et solrikt og frodig grøntareal til glede for alle beboerne. Humlehagen har mye å by på som lekeområdet, en morsom boltringsplass om du er en av de yngste beboerne. Om du ønsker en solrik dag på taket av Ensjøbyen kan du ta heisen opp til felles takterrasse og nyte særdeles gode solforhold, eller har du grønne fingre kan drivhuset være noe for deg.

Det bare noen få minutters gange ned til Ensjø Torg som er sentrumskjernen av Ensjø. Her finner du butikker, restauranter, kafeer og T-banen som tar deg ned til Oslo sentrum på ca. 5 minutter. Her kan du kjøpe fersk bakst på veien veien og ta turen over broen ved T-banen til Kampen Bondegård, et herlig sted for store og små som er glade i dyr. Her kan man sikkert få noen økologiske vekst tips som du kan ta med tilbake til drivhuset i Humlehagen.

Toppleiligheter

Toppleilighetene i Humlehagen består av flotte 3- og 4-roms leiligheter med mange gode kvaliteter. På toppen bor man usjenert og solrikt, og har tilgang til deilige, private takterrasser. I tillegg kan man også benytte seg av hyggelige fellesarealer med lekeplass og flere sosiale soner på bakkeplan. Samtlige leiligheter har mulighet for kjøp av parkeringsplass for lastesykkel, og 4-roms leilighetene kan også kjøpe parkeringsplass for bil.
Humlehagen har en tilbaketrukket beliggenhet på Ensjø, samtidig som man har umiddelbar nærhet til skoler, barnehager og T-bane, samt øvrige servicetilbud.

2-roms

I Humlehagen finner man arealeffektive 2-roms leiligheter med areal på 40 – 44 kvm. De minste leilighetene leveres med flislagt bad, soverom og en åpen stue- kjøkkenløsning med fransk balkong. Man kan velge mellom 3 ulike interiørkonsepter, som vil påvirke farger på blant annet kjøkkeninnredning, baderomsfliser og øvrige veggfarger. De største 2-roms leilighetene vil også ha vestvendte balkonger/markterrasser, noen også med eget plenareal.

Det er mulighet for kjøp av parkeringsplass for lastesykkel.

3-roms

3-roms leilighetene i Humlehagen byr på gode lysforhold og arealeffektive planløsninger. Leilighetene har areal fra 57 – 90 kvm, hvorav de to største utgjør to av toppleilighetene i bygg 12. Samtlige 3-roms leiligheter vil ha egen uteplass i form av balkong, mark- eller takterrasse. Man kan velge mellom 3 ulike interiørkonsepter, som vil påvirke farger på blant annet kjøkkeninnredning, baderomsfliser og øvrige veggfarger.

Det er mulighet for kjøp av parkeringsplass for lastesykkel.

4-roms:

I Humlehagen har vi mange flotte 4-roms leiligheter med areal fra 82 til hele 111 kvm. Leilighetene har gode planløsninger og byr på flotte lysforhold via store vinder. Mange av leilighetene er også gjennomgående. Alle 4-roms leilighetene har egne uteplasser i form av balkong, mark- eller takterrasse. Man kan velge mellom 3 ulike interiørkonsepter, som vil påvirke farger på blant annet kjøkkeninnredning, baderomsfliser og øvrige overflater.

Det er mulighet for kjøp av både parkeringsplass for bil og for lastesykkel.

5-roms m/utleiedel

I Humlehagen finner man flotte, gjennomgående 5-roms leiligheter, hvor de fleste av dem har mulighet for egen utleiedel. Utleiedelen kan leies ut skattefritt, og er et godt bidrag til lavere boutgifter. Leilighetene har også egne uteplasser, hovedsakelig med vestvendt orientering og gode solforhold. Man kan velge mellom 3 ulike interiørkonsepter, som vil påvirke farger på blant annet kjøkkeninnredning, baderomsfliser og øvrige overflater.

Det er mulighet for kjøp av både parkeringsplass for bil og for lastesykkel.

Meld interesse

Vil du vite mer om boligene?