Humlehagen på Ensjø - Rekkehusene

9 unike rekkehus

Noen muligheter kommer sjelden. 9 unike rekkehus er i salg sentralt i Ensjøbyen. Arkitekturen gjenspeiler det naturbane Ensjø og husene utformes i materialer som gir hvert hus egenart. Rekkehusene har areal på 134/136 kvm, og inneholder 4 soverom, flislagt bad, gjestetoalett og 2 stuer, samt kjøkken med integrerte hvitevarer. Rekkehusene vil ligge midt i et hyggelig gårdsrom, med leilighetene fint omkranset i en hestesko. I kjernen av hesteskoen er det et solrikt og frodig grøntareal til glede for alle beboerne.

Humlehagen har mye å by på som lekeområdet, en morsom boltringsplass om du er en av de yngste beboerne. Her vil det komme veksthus, flere lekeplasser og hyggelig møteplasser hvor man kan slappe an og slå av en prat med sine naboer. Om du ønsker en solrik dag på taket av Ensjøbyen kan du ta heisen opp til felles takterrasse og nyte særdeles gode solforhold, eller har du grønne fingre kan drivhuset være noe for deg.

Det bare noen få minutters gange ned til Ensjø Torg som er sentrumskjernen av Ensjø. Her finner du butikker, restauranter, kafeer og T-banen som tar deg ned til Oslo sentrum på ca. 5 minutter. Her kan du kjøpe fersk bakst på veien veien og ta turen over broen ved T-banen til Kampen Bondegård, et herlig sted for store og små som er glade i dyr. Her kan man sikkert få noen økologiske vekst tips som du kan ta med tilbake til veksthuset i Humlehagen.

Innhold rekkehus

Rekkehusene vil ha areal på 134/136 kvm, og inneholde 4 soverom, flislagt bad, separat wc-rom og 2 stuer, samt kjøkken med integrerte hvitevarer.

To av soverommene er tilknyttet hvert sitt walk-in closet, hvor man på soverommet i 3.etg ved tilvalg kan velge å legge til et ekstra wc-rom, alternativt innrede hele rommet som bad nr. 2. Stue og kjøkken er praktisk plassert i boligens 1. etasje sammen med et praktisk gjestetoalett, hvorpå man finner soverom, bad og tv-stue i øvrige etasjer. Rekkehusene har hele 3 uteplasser hver, inkludert en vestvendt takterrasse utenfor tv-stuen der man kan trekke seg tilbake og være litt mer privat når behovet melder seg. Man kan også benytte seg av hyggelige fellesarealer med lekeplasser og flere sosiale soner ikke minst det nærliggende parkanlegget Tiedemannsparken. Med andre ord; her ligger alt til rette for trygg lek og hyggelig naboskap!

Det er mulighet for å kjøpe parkeringsplass både for bil og for lastesykkel.

Meld interesse

Vil du vite mer om boligene?