Humlehagen på Ensjø - Interiørkonsepter
Konseptene er satt sammen for å gi leilighetene egenart, et helhetlig og tidsriktig uttrykk. Du kan velge mellom:
  • Nordisk Harmoni
  • Urban Bris
  • Varm Minimalisme

Konsept 1: Nordisk harmoni

Velger man nordisk harmoni får man et lett og luftig interiør, stilrent og enkelt. Klare nordiske referanser. Veggene er malt i klassisk hvit. Harmonisk og lys fargepalett med innslag av varme toner.

Kjøkkenfronter i en varm lys beige tone, 20 mm laminat benkeplate i lys fargetone som harmonerer med kjøkkenfrontene. Lyspigmenteret 1-stavs parkett og fliser på bad i en lys gråbeige tone på bad. For å understreke den lette nordiske stilen er veggene malt i klassisk hvit.

Humlehagen_Interior_WEB_2022_1

Konsept 2: Urban bris

Med urban bris får du et stramt uttrykk. Veggene er malt i Sheer Grey. En litt kjølig palett med klar urban referanse, men allikevel luftig og stilrent.

Kjøkkenfronter i antrasittgrå, 20 mm laminat benkeplate i marmorlook som letter det mørke uttrykket på kjøkkenfrontene. Lyspigmentert 1-stavs parkett og fliser på bad i lys grått. Veggene er malt i en varm gråbeige tone som står flott til de antrasittgrå frontene på kjøkken.

Humlehagen_Interior_WEB_2022_2

Konsept 3: Varm Minimalisme

I dette konseptet får man et varmt og innbydende miljø. Lune valg som innbyr til ro og hygge med et nikk til det kontinentale.

Kjøkkenfroner i sort, 20 mm laminat benkeplate i en mørk grå tone som understreker den maskuline stilen. Lyspigmentert 1-stavs parkett og fliser på bad i en silvergrey tone. Veggene er malt i en varm gråbeige tone for å myke opp det maskuline kjøkkenet.

Humlehagen_Interior_WEB_2022_3

Ta kontakt for mer informasjon om interiørkonseptene

Eiendomsmegler Andreas Øvsthus ved Humlehagen på Ensjø

Andreas Øvsthus

Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

+47 951 56 615
andreas@roislandco.no

Eiendomsmegler Ingrid Anne Fossli ved Humlehagen på Ensjø

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler

+47 938 85 778
ingrid@roislandco.no