Humlehagen på Ensjø - Interiørkonsepter
Konseptene er satt sammen for å gi leilighetene egenart, et helhetlig og tidsriktig uttrykk. Du kan velge mellom:
  • Nordisk Harmoni
  • Urban Bris
  • Varm Minimalisme

Nordisk harmoni

Velger man nordisk harmoni får man et lett og luftig interiør, stilrent og enkelt. Klare nordiske referanser. Harmonisk og lys fargepalett med innslag av varme toner.

Kjøkkenfronter i en varm lys beige tone, 20 mm laminat benkeplate i lys fargetone som harmonerer med kjøkkenfrontene. Lyspigmenteret 1-stavs parkett og fliser på bad i en lys gråbeige tone på bad. For å understreke den lette nordiske stilen er veggene malt i klassisk hvit.

Humlehagen_Interior_WEB_Lyst1

Urban bris

Med urban bris får du et stramt uttrykk. En litt kjølig palett med klar urban referanse, men allikevel luftig og stilrent.

Kjøkkenfronter i antrasittgrå, 20 mm laminat benkeplate i marmorlook som letter det mørke uttrykket på kjøkkenfrontene. Lyspigmentert 1-stavs parkett og fliser på bad i lys grått. Veggene er malt i en varm gråbeige tone som står flott til de antrasittgrå frontene på kjøkken.

Humlehagen_Interior_WEB_Antrasitt2

Varm Minimalisme

I dette konseptet får man et varmt og innbydende miljø. Lune valg som innbyr til ro og hygge med et nikk til det kontinentale.

Kjøkkenfroner i sort, 20 mm laminat benkeplate i en mørk grå tone som understreker den maskuline stilen. Lyspigmentert 1-stavs parkett og fliser på bad i en silvergrey tone. Veggene er malt i en varm varm gråbeige tone for å myke opp det maskuline kjøkkenet.

Humlehagen_Interior_WEB_Sort3

Ta kontakt for mer informasjon om interiørkonseptene

Eiendomsmegler Andreas Øvsthus ved Humlehagen på Ensjø

Andreas Øvsthus

Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

+47 951 56 615
andreas@roislandco.no

Eiendomsmegler Ingrid Anne Fossli ved Humlehagen på Ensjø

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler

+47 938 85 778
ingrid@roislandco.no