Humlehagen på Ensjø - Om prosjektet

Humlehagen

Humlehagen blir et attraktivt prosjekt beliggende sentralt i Ensjøbyen, en helt ny bydel med fokus på miljø og frodige parker. Prosjektet vil bestå av både leiligheter og rekkehus med en fin beliggenhet mot fremtidig grønt-drag. Totalt består det av totalt cirka 133 leiligheter samt 9 rekkehus.

Boligene består av 2- til 4-roms leiligheter, og enkelte 4-roms vil kunne tilpasses med egen utleiedel. Dette prosjektet er for alle, om du er på førstegangskjøper, på vei ut av eneboligen eller en barnefamilie som drømmer om rekkehus i byen så er dette stedet å bo. Prosjektet vil få en moderne fasade med blanding av mur og treverk. I prosjektet vil rekkehusene ligge midt i et hyggelig gårdsrom, med leilighetene fint omkranset i en hestesko. Leilighetsbyggene i hesteskoen består av 6 etasjer med inntrukne, store private takterrasser. Det vil i tillegg være felles takterrasser på deler av taket i 7. etasje. De fleste leilighetene ligger vestvendt inn mot tunet som gir gode lys og solforhold.

Om utvikler

Ferd Eiendom

By- og stedsutvikling står sentralt i Ferd Eiendoms strategi. Som en av landets ledende byutviklere har vi fokus på at våre prosjekter tilfører kvaliteter til nabolaget rundt. Med god arkitektur, bruk av varige og solide materialer samt respekt for omgivelsene skal vi utvikle gode prosjekter som gir noe tilbake til byen. Vi skal skape mer enn enkeltbygg og våre bygg skal gi noe til samfunnet og tilføre gode opplevelser av å være i området.

Prosjektstatus

Planlegging / prosjektering
Registrer interesse
I salg
Fra 11. mai 2021
Byggestart
Planlagt 2. halvår 2021
Innflytting
Antatt 2. halvår 2023

Meld interesse